Следвайте Гласове в ТелеграмНастоящите политически скандали в страната притъпяват темата за

...
Следвайте Гласове в ТелеграмНастоящите политически скандали в страната притъпяват темата за
Коментари Харесай

Димитър Гърдев: Настоящите политически скандали в страната притъпяват темата за европейските избори

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Настоящите политически кавги в страната притъпяват тематиката за европейските избори. А те са значими, защото Екологичен потенциал приема регламенти и наставления, които имат директно влияние върху законодателната рамка на страните членки. Това сподели претендентът за евродепутат и лидер на листата за МИР Габрово от Има Такъв Народ Димитър Гърдев в „ Твоят ден “ по NOVA NEWS.

Политикът уточни, че приоритет на Има Такъв Народ във външнополитически проект е сигурността на Европа. Той сподели, че Европейски Съюз би трябвало да реагира съответно на войната в Украйна. Гърдев акцентира, че по отношение на Република Северна Македония Има Такъв Народ не престават да упорстват за вписването на българите в Конституцията на нашата съседката.

Друг приоритет е бюджета на Европейски Съюз, сподели още той. Гърдев добави, че ще търсят поддръжка за предоговаряне на „ Зелената договорка “. Политикът съобщи, че по тематиката за миграцията, България би трябвало да отстоява своята позиция като външна граница на Съюза.

Гърдев уточни и целите на Има Такъв Народ във вътрешнополитически проект. Той сподели, че би трябвало да се преразгледа въпросът с измененията в българската Конституция. Друга значима тематика е демографската рецесия и методите за разрешаването ѝ, сподели още политикът. Той акцентира, че измежду главните цели са земеделието и браншовите организации. Гърдев изясни, че браншовите организации нямат действително присъединяване в ръководството на бранша, което би трябвало да се промени. Политикът уточни, че би трябвало да бъдат предпазени и работещите в Маришкия басейн.

Инфо: NOVA

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР